ADN biedt verschillende trainingen aan

Gepubliceerd op 26 augustus 2021

De schoolvakanties lopen ten einde en dankzij de versoepelingen is het weer mogelijk om fysieke trainingen te gaan geven. Die kans laat ADN niet aan zich voorbij gaan om de komende tijd een mooi aanbod neer te zetten in verschillende trainingen. Het aanbod betreft zowel trainingen voor medewerkers als werkgevers. Kijk op de kalender van ADN om het aanbod van de komende maanden te zien. 

Naast de reguliere trainingen is er ook nog maatwerk mogelijk om een training samen met je hele team te volgen. Denk bijvoorbeeld aan de succesvolle training ‘Klanthousiasme’.

Nu actueel: training Hygiënecode

De introductie van de nieuwe Hygienecode voor de AGF-detailhandel is aanstaande. ADN heeft hiervoor, in samenwerking met Normec Foodcare, een boeiende training ontwikkeld. Tijdens de training wordt de theorie van de nieuwe Hygiënecode voor de AGF-detailhandel gekoppeld aan de praktijk. Naast de fysieke training is er ook een E-learning training ontwikkeld. De training Hygiënecode vormt, samen met de E-learning, de perfecte basis om zelf met hygiëne en voedselveiligheid aan de slag te gaan in je winkel. Meld je nu aan voor één van de geplande trainingen.
Vooraf alvast de basiskennis ophalen? Dat kan. Volg dan de E-learning training. Leden van ADN betalen voor deze training slechts €19,50 (ex BTW) per deelnemer.

Training uitgelicht: Leidinggeven voor Teamleiders

Leven Lang Ontwikkelen (LLO) is een term die je steeds vaker tegenkomt en dat is niet voor niks. Zowel voor werkgevers als werknemers is het van belang om je te blijven ontwikkelen. Je bent nooit te oud om te leren en uiteindelijk ben je ook nooit uitgeleerd. Om als ondernemer onderdelen van de bedrijfsvoering uit handen te kunnen geven, moeten je medewerkers beschikken over voldoende kennis. Hiervoor is speciaal een training ontwikkeld. In een driedaagse training worden medewerkers die werkzaam zijn of gaan worden als leidinggevende/teamleider bewuster gemaakt van het belang van hun rol en de bijbehorende verantwoordelijkheden. Deze training is speciaal bedoeld voor (aankomend) leidinggevenden met weinig of geen ervaring. Voor meer informatie en aanmelden kijk hier.

Speciaal voor ondernemers is een 2-daage training 'Leidinggeven & Communicatie' ontwikkeld. De wijze waarop jij leiding geeft, heeft belangrijke gevolgen in het kader van succes. Lees hier meer informatie en meld je aan!