ADN Vriend Verstegen in de finale van de Familiebedrijven Award 2018!

ADN Vriend Verstegen in de finale van de Familiebedrijven Award 2018!

22 maart 2018

Kruiden- en specerijenspecialist Verstegen is doorgedrongen tot de finale van de Familiebedrijf Award 2018 en behoort tot de laatste vijf kandidaten die kans maken op deze felbegeerde titel. De Familiebedrijven Award is een initiatief van Stichting Familie Onderneming die jaarlijks de prijs uitreikt aan een excellerend Nederlands familiebedrijf.

Nederland telt maar liefst 260.000 familiebedrijven. Hiervan namen 500 bedrijven deel aan de verkiezing. Na verschillende rondes is dit aantal teruggebracht naar 5 finalisten, waar Verstegen er één van is. Verstegen dankt de finaleplaats aan de koers die het bedrijf al jaren vaart, met inmiddels de vierde generatie aan het roer. Zo focust Verstegen op de kwaliteit van kruiden en specerijen. Door de hele keten, van oorsprong tot productie in eigen fabriek, zelf in de hand te hebben. Ook heeft Verstegen het MVO hoog in het vaandel staan. Zo wordt er flink geïnvesteerd in biodiversiteit en eerlijke handel.

“Verstegen is ontzettend trots om in de finale te staan voor Familiebedrijf van het Jaar 2018”, aldus Michel Driessen, eigenaar en algemeen directeur van Verstegen. “Een prestatie op zich, die we niet zonder onze medewerkers en klanten hadden kunnen behalen.”

De laatste stap in de verkiezing is het bedrijvenbezoek. De juryleden gaan gezamenlijk op bezoek bij de finalisten om de familiebedrijven beter te leren kennen en om zo de winnaar te kunnen bepalen. Medio april 2018 zal de winnaar bekend worden gemaakt en zal blijken of Verstegen verkozen wordt tot ‘Familiebedrijf van het jaar 2018’!

ADN Juridisch Advies

Gratis helpdesk voor eerstelijns juridische vragen

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!

ADN actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten