22/10/2020
In deze uitdagende tijden denkt Renault graag mee met de leden van ADN en biedt daarom tijdelijk extra voordeel op alle Renault bedrijfswagens. Geen bedrijfswagen wordt ingezet zonder accessoires die passen bij jouw werkzaamheden. Daarom biedt Renault Nederland tot en met 31 december 2020 een gratis accessoirecheque tot een bedrag van maarliefst €750,-.
16/10/2020
Woensdag 14 oktober 2020 beleefden we de eerste editie van de Nationale Groente- en Fruitdag! Het was een mooie dag waarop veel groentespecialisten met speciale acties rondom het thema ‘Groentefruitrijke lunch’, hun klanten in heel Nederland hebben geïnspireerd meer groenten en fruit bij de lunch te eten.
15/10/2020
Steeds meer en vaker spelen er lokaal/regionaal zaken waar je als ondernemer mee te maken hebt. Bestemmingsplannen, ruimtelijke ordening, openbare orde, aanbesteden, maatregelen die jouw lokale gemeente verordent enz.
14/10/2020
Tijdens de persconferentie heeft de premier een gedeeltelijke lockdown met acht aangescherpte maatregelen aangekondigd. De detailhandel heeft al vanaf de start van de coronacrisis laten zien dat winkels op een verantwoorde wijze open kunnen zijn en daarom mogen wij dit blijven doen. Dit hebben we samen gedaan!
13/10/2020
De overheid neemt ingrijpende maatregelen in het gevecht tegen het coronavirus en die hebben ook op ondernemers een grote impact. Wij denken graag mee om een beschermende winkelomgeving te bieden.