28/10/2020
Het kabinet heeft dinsdag 27 oktober een aanvullend steunpakket afgekondigd met meer maatwerk. Voor getroffen ondernemers zijn daar belangrijke wijzigingen aangebracht. ADN/VBW heeft samen met de andere branches binnen MKB Nederland aandacht gevraagd voor deze aanpassingen. Het is goed om te zien dat hier gehoor aan gegeven wordt.
26/10/2020
De overname van de sealbagautomaten door Geldmaat is onlangs van start gegaan. Voor ondernemers heeft deze overname een aantal voordelen.
23/10/2020
ADN doet, samen met de andere detailhandelsbrancheorganisaties binnen MKB Nederland, een zeer dringende oproep naar alle detaillisten. Met het aantal oplopende besmettingen komt de term ‘lockdown’ steeds vaker in het nieuws en ligt de dreiging van winkelsluiting op de loer.
22/10/2020
Zoals het er nu naar uitziet zullen veel consumenten thuis de feestdagen doorbrengen. Thuis gaan we het dus gezellig maken en gaan we verrassende maaltijden op tafel zetten. ADN speelt hier, samen met de Vrienden van ADN, op in en ontwikkelt op dit moment een receptenboekje.
22/10/2020
Forse wachttijden voor een Corona-test zorgen voor hoge kosten en bezettingsproblemen in winkels. Daarom biedt ADN sinds een aantal dagen de commerciële PCR-testen aan.