05/11/2020
ADN Marketing zorgt ervoor dat jij (nog) beter zichtbaar bent. We adviseren je over de juiste manier om de marketingmaterialen in te zetten voor jouw organisatie.
04/11/2020
Hoewel de ontwikkeling van het aantal besmettingen iets lijkt af te vlakken, is de daling nog te voorzichtig. Dit geeft vooral (te veel) de druk op de ziekenhuizen, waardoor de reguliere zorg weer in gevaar komt. Tijdens de persconferentie van 3 november werden nieuwe, stevige maatregelen afgekondigd. De nieuwe maatregelen blijven voor minimaal 2 weken gelden.
03/11/2020
Mede dankzij de lobby van ADN, in samenwerking met MKB-Nederland, heeft het kabinet op 28 oktober het testbeleid flink op de schop genomen.
29/10/2020
Omdat groente en/of fruit natuurlijk niet mag ontbreken aan de ontbijttafel heeft ADN, in samenwerking met groothandel Postuma AGF uit IJsselmuiden, dit jaar besloten het Schoolontbijt te ondersteunen met ruim 18.000 komkommers.
28/10/2020
We zitten in een belangrijke fase van de nieuwe maatregelen. Afgelopen dagen kwam er een steeds sterker signaal naar boven dat we naar een algehele lockdown zouden gaan. Voor ADN reden om alles op alles te zetten om bij de leden het signaal nogmaals te herhalen om alle geldende maatregelen strikt te hanteren binnen en buiten de winkels.