24/11/2020
ADN en Normec Foodcare (kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak) hebben gisteren een samenwerkingsovereenkomst ondertekend. Dit gebeurde - met inachtneming van alle coronamaatregelen - op het kantoor van ADN in Ede. Gerben Ballast, directeur namens Normec Foodcare en Mark Heemskerk, directeur namens ADN tekenden de samenwerkingsovereenkomst.
20/11/2020
Met de start van het nieuwe appelseizoen ontwikkelde Inova Fruit een speciale campagne om de consument kennis te laten maken met het nieuwe appelmerk opal®. Bij deze introductie zijn The Greenery en Postuma AGF de partners van Inova Fruit. Vanaf vandaag is opal® beschikbaar voor de AGF specialisten van Postuma AGF.
19/11/2020
We naderen het einde van het jaar. Voor velen is 2020, zakelijk gezien, een goed jaar (geweest). Francesco de Haan geeft een aantal tips die jou wellicht fiscaal gezien voordeel op kan leveren.
18/11/2020
Dinsdagavond 17 november werd, tijdens de persconferentie, weer een lichte versoepeling aangegeven. De versoepeling houdt in dat we weer teruggaan naar de maatregelen zoals die twee weken geleden golden. Er blijft dus sprake van een gedeeltelijke lockdown. De boodschap was duidelijk: de besmettingscijfers laten een (langzaam) dalende trend zien, maar zijn nog veel te hoog.
18/11/2020
ADN Ondernemerscoaching heeft een bijzonder eindejaar aanbod: bij afname van een coaching bundel van 20 uur, ontvang je 1 uur gratis!