26/04/2018
De editie 2018 van Groenteman met Ster, de onafhankelijke verkiezing die de kwaliteit en het imago van ambachtelijke groentespecialisten bevordert, vindt geen doorgang. Lees meer >
16/04/2018
Op initiatief van Postuma AGF en ADN heeft er een overleg plaats gevonden met Looye, het teeltbedrijf van o.a. het Honingtomaatje en de Joyn tomaat. Aanleiding was de klacht van Postuma-klanten dat het honingtomaatje ook sinds kort bij Albert Heijn te krijgen is. Lees meer>
12/04/2018
Deze week had groentespeciaalzaak Primeurshop Bol de primeur in Nederland met het innovatieve tomatenconcept ‘Automato’ van tomatenkwekerij Stoffels. Deze blikvanger is onderscheidend voor groentespeciaalzaken en bestaat uit diverse units die elk een eigen kleur snoeptomaten bevatten. Lees meer.
22/03/2018
Je kunt je vinger er niet op leggen, maar er klopt iets niet. Er zijn elke week genoeg klanten, producten worden verkocht, de kassa klopt, maar toch valt de omzet tegen. Laat dit niet te lang doorsudderen, maar ga direct op onderzoek uit.
22/03/2018
Kruiden- en specerijenspecialist Verstegen is doorgedrongen tot de finale van de Familiebedrijf Award 2018 en behoort tot de laatste vijf kandidaten die kans maken op deze felbegeerde titel. De Familiebedrijven Award is een initiatief van Stichting Familie Onderneming die jaarlijks de prijs uitreikt aan een excellerend Nederlands familiebedrijf.