06/01/2018
Roose Groente & Fruit in Uden heeft zich als eerste aangemeld om VEG. te bezoeken en verdient daarmee de kwalificatie 'vriend van VEG’! Mitch Roose kijkt ernaar uit: "Voorheen gingen we altijd naar de AGF beurs en Delicatessenbeurs, nu komt VEG. daarvoor in de plaats. Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit gaat zien en welke leveranciers er zijn!”
11/12/2017
De laatste maand van het jaar alweer. Ieder jaar komt in deze tijd weer het besef dat het jaar voorbij is gevlogen. Dat zal voor jullie niet anders zijn. Natuurlijk kijk je dan altijd weer even terug op het jaar dat bijna achter ons ligt.
11/12/2017
Ik heb al een juridisch probleem, maar nog geen abonnement; kan ik daarvoor dan toch bij jullie terecht? Jazeker! Wanneer je een probleem hebt en je met ons contact opneemt, kan er direct een abonnement worden afgesloten. Wij gaan dan meteen voor jou aan de slag.
10/12/2017
ADN werkt hard om de groentespecialist in Nederland te ondersteunen. Wij kunnen dit niet alleen! Daarom heeft ADN eind vorig jaar alle (keten)partijen en haar relaties uitgenodigd om een teamprestatie neer te zetten