20 april: ADN Livestream Event Ver(s)bijzonderen

20 april: ADN Livestream Event Ver(s)bijzonderen

1 april 2021

Op dinsdag 20 april vindt een uniek livestream event plaats met als thema: ‘Ver(s)bijzonderen’. Misschien vraag je je af waar dit thema voor staat en wat het betekent. ADN licht dit graag nader toe, voorzover dat nodig is, want eigenlijk zit het al in het woord zelf. We hebben er alleen een ‘s’ aan toegevoegd.


In het woordenboek staat het volgende:

Specialiseren = 1) In rubrieken splitsen 2) Toespitsen 3) verbijzonderen

verbijzonderen = verbijzonderen werkw.Uitspraak: [vərbi`zɔndərə(n)] Verbuigingen: verbijzonderde (verl.tijd enkelv.) Verbuigingen: heeft verbijzonderd (volt.deelw.) tot iets bijzonders worden of maken...

De producten die de groente- en fruitspecialist verkoopt, zijn speciaal. Hij/zij is een specialist, dus het is bijvoorbeeld niet zomaar een ‘gewone’ bloemkool, maar altijd een bijzondere in zijn soort, afkomst, versheid, kwaliteit en/of smaak. Deze onbewerkte versproducten kan hij/zij dus ook verder ‘ver(s)bijzonderen’ tot samengestelde producten als maaltijden en salades. Kortom: het is de groente- en fruitspecialist die van ‘op het oog 'gewone' versproducten’ in staat is iets bijzonders te maken!

Tijdens het ADN Livestream Event laten we je hiervan een aantal leuke voorbeelden zien. Vergeet dus niet te kijken. Heel makkelijk te volgen via ons YouTube en Facebook-kanaal.

Noteer de datum alvast in je agenda. Graag digitaal tot de 20e om 19.00 uur!

Via deze link kom je op ons YouTube kanaal en kun je het live volgen.