03/04/2020
ADN is volop bezig met de lobby richting de overheid. Dat dit resultaat oplevert is de afgelopen weken gebleken. Samen met andere brancheorganisatie zoals Inretail, VBW en de koepelorganisaties MKB Nederland en detailhandel Nederland worden de belangen van onze leden behartigd op de verschillende tafels binnen de verschillende Ministeries.
02/04/2020
GroentenFruit Huis heeft speciaal voor deze tijd een mooie reclamecampagne ontwikkeld. Een mooi filmpje waarin aandacht wordt gevraagd voor de mooie Hollandse producten, waarbij de groentespecialist expliciet wordt genoemd als aankoopkanaal.
02/04/2020
Via deze vlog geeft ADN je een update met betrekking tot de coronacrisis.
02/04/2020
Met deze slogan heeft Cock van Rijn, collega groentespecialist uit Leidschendam, de afgelopen tijd veel publiciteit gehaald en goede zaken gedaan. Cock deelt zijn actie graag met zijn branchegenoten.
01/04/2020
Je kunt de tegemoetkoming straks aanvragen via een online formulier op UWV.nl (link invoegen uwv.nl). Dit Loket is nu nog niet open; het streven is dat dit maandag 6 april opengaat. In ieder geval kun je uiterlijk vanaf 14 april de NOW aanvraag doen.