27/05/2020
Op 9 juni 2020 laat RATIONAL via Facebook zien hoe de nieuwe iCombi Pro de AGF-specialist kan helpen met het bereiden van maaltijden. De opvolger van het SelfCookingCenter® is nog slimmer geworden en kan een hele voorbereiding van maaltijdcomponenten zelf plannen en voorbereiden.
25/05/2020
De detailhandel in Nederland wordt zwaar getroffen door de coronacrisis. Het consumentenvertrouwen daalt naar een dieptepunt, koopgedrag is anders/minder en de werkeloosheid loopt sterk op.
25/05/2020
De overheid neemt ingrijpende maatregelen in het gevecht tegen het coronavirus en die hebben ook op ondernemers een grote impact. Wij denken graag mee om een beschermende winkelomgeving te bieden.
25/05/2020
De overheid neemt ingrijpende maatregelen in het gevecht tegen het coronavirus en die hebben ook op ondernemers een grote impact. Wij denken graag mee om een beschermende winkelomgeving te bieden. Voor de hygiëne in je winkel kan je een 'desinfectiezuil' met oppervlakte reiniger en handgel inzetten. ADN heeft hiervoor collectieve afspraken gemaakt met In2Value.
19/05/2020
Hoewel de maatregelen langzaam versoepelen krijgen we nog langere tijd te maken met de ‘1,5 meter samenleving’. Ondernemers moeten zich houden aan de richtlijnen, zoals die door de overheid zijn opgesteld om veilig winkelen mogelijk te maken, zowel voor de klant als voor de medewerkers.