14/03/2018
Met veel inspiratie de zomermaanden ingaan, dat was de insteek van de ADN Inspiratiedag die afgelopen dinsdag plaatsvond. De groentenspecialisten konden onderling de contacten aanhalen, met elkaar, met leveranciers en met ADN. Lees meer.
03/03/2018
Het kan zijn dat je genoodzaakt bent één van je werknemers te ontslaan; de arbeidsovereenkomst moet worden beëindigd. Hoe pak je dat aan?
26/02/2018
Sinds dit jaar heeft branchevereniging AGF Detailhandel Nederland twee bedrijfsadviseurs op de weg. Christ Manders en Andrea Paffarini houden namens de branchevereniging de vinger aan de pols bij de groentemannen van Nederland. Christ startte afgelopen januari, Andrea zit al 1,5 jaar op de weg.
26/02/2018
Sta je er weleens bij stil wat je aan persoonsgegevens verzamelt? Lees dit artikel even door want er gaat van jou als ondernemer wat verwacht worden als het gaat om het verzamelen van persoonsgegevens.
16/02/2018
Sinds vorig jaar zoekt branchevereniging Agf Detailhandel Nederland naar vrienden die mee willen helpen om de AGF-speciaalzaak te versterken. Het zaaltje waar het vriendenoverleg gisteren plaatsvond, bij vriend Verstegen Spices & Sauces, was bijna te klein en dan waren nog niet alle vrienden aanwezig.