Regenboog_groente_en_fruit.jpg
15/01/2018
Food- en trendwatcher Anneke Ammerlaan zet aan het begin van 2018 de door haar gesignaleerde trends op een rijtje in haar column Een gezonde blik op 2018.
jaargesprekken.jpg
15/01/2018
De premiepercentages voor de WIA-verzekering 2018 voor werknemers in de AGF Detailhandel zijn in december per brief naar de betreffende ondernemers gestuurd. Dit schrijven gemist? Lees verder.
VEG_jpg.jpg
06/01/2018
Roose Groente & Fruit in Uden heeft zich als eerste aangemeld om VEG. te bezoeken en verdient daarmee de kwalificatie 'vriend van VEG’! Mitch Roose kijkt ernaar uit: "Voorheen gingen we altijd naar de AGF beurs en Delicatessenbeurs, nu komt VEG. daarvoor in de plaats. Ik ben heel benieuwd hoe dat eruit gaat zien en welke leveranciers er zijn!”
Mark_Heemskerk.JPG
11/12/2017
De laatste maand van het jaar alweer. Ieder jaar komt in deze tijd weer het besef dat het jaar voorbij is gevlogen. Dat zal voor jullie niet anders zijn. Natuurlijk kijk je dan altijd weer even terug op het jaar dat bijna achter ons ligt.
Moniek_Stam_-_Juridisch_Advies.jpg
11/12/2017
Ik heb al een juridisch probleem, maar nog geen abonnement; kan ik daarvoor dan toch bij jullie terecht? Jazeker! Wanneer je een probleem hebt en je met ons contact opneemt, kan er direct een abonnement worden afgesloten. Wij gaan dan meteen voor jou aan de slag.