23/10/2020
ADN doet, samen met de andere detailhandelsbrancheorganisaties binnen MKB Nederland, een zeer dringende oproep naar alle detaillisten. Met het aantal oplopende besmettingen komt de term ‘lockdown’ steeds vaker in het nieuws en ligt de dreiging van winkelsluiting op de loer.
22/10/2020
Zoals het er nu naar uitziet zullen veel consumenten thuis de feestdagen doorbrengen. Thuis gaan we het dus gezellig maken en gaan we verrassende maaltijden op tafel zetten. ADN speelt hier, samen met de Vrienden van ADN, op in en ontwikkelt op dit moment een receptenboekje.
22/10/2020
Forse wachttijden voor een Corona-test zorgen voor hoge kosten en bezettingsproblemen in winkels. Daarom biedt ADN sinds een aantal dagen de commerciële PCR-testen aan.
22/10/2020
In deze uitdagende tijden denkt Renault graag mee met de leden van ADN en biedt daarom tijdelijk extra voordeel op alle Renault bedrijfswagens. Geen bedrijfswagen wordt ingezet zonder accessoires die passen bij jouw werkzaamheden. Daarom biedt Renault Nederland tot en met 31 december 2020 een gratis accessoirecheque tot een bedrag van maarliefst €750,-.
16/10/2020
Woensdag 14 oktober 2020 beleefden we de eerste editie van de Nationale Groente- en Fruitdag! Het was een mooie dag waarop veel groentespecialisten met speciale acties rondom het thema ‘Groentefruitrijke lunch’, hun klanten in heel Nederland hebben geïnspireerd meer groenten en fruit bij de lunch te eten.