• Medewerkers

ADN ZorgPortaal; Geen gedoe meer met verzuim!

Je mag als werkgever niet aan je zieke werknemer vragen wat hij of zij mankeert. Tegelijkertijd ben je als werkgever wettelijk verplicht om er alles aan te doen een werknemer zo snel mogelijk weer aan het werk te helpen. Ook heb je een langdurige verantwoordelijkheid voor tijdelijke werknemers die inmiddels niet meer in dienst zijn. ADN Risk biedt een oplossing om leden volledig te ontzorgen op het gebied van verzuim. Die oplossing is het ADN ZorgPortaal.

Het ADN ZorgPortaal bestaat uit een verzekering voor de loondoorbetalingsverplichting en de arbodienstverlening wordt verzorgd door het ADN Verzuimloket. Kies je ervoor eigen risicodrager voor de WGA te worden, dan nemen we alle administratieve rompslomp rondom de WGA uit handen. Oftewel: een oplossing van de eerste tot de laatste ziektedag.

Besparingsgarantie

De premie van het ADN ZorgPortaal is gegarandeerd lager dan die van vergelijkbare pakketten. Dit aanbod geldt alleen voor ADN leden.

Pluspunten ADN ZorgPortaal

Naast de scherpe premie kent dit pakket een aantal pluspunten ten opzichte van andere pakketten:

  • Persoonlijke begeleiding vanuit ADN Risk.
  • Je krijgt een vaste casemanager die je kunt bellen als je vragen hebt en die jou adviseert en begeleidt bij het voldoen aan de regels van de Wet Verbetering Poortwachter.
  • Je krijgt de garantie dat je geen boetes van UWV krijgt.
  • Je maakt gebruik van een webportaal, dus je kunt altijd en overal online ziekmeldingen doorgeven.
  • Je krijgt 100% vergoeding voor interventies en het trajectom een passende werkplek te vinden bij een andere organisatie als werkhervatting binnen de eigen organisatie niet mogelijk is (2e spoor).
  • Bij geen of gering verzuim een grote mogelijkheid van premiedaling en beperkte mogelijkheid van stijging van premie in de toekomst.
  • Snelle uitkering van schade
  • Stap je over, dan regelen wij de opzegging van je huidige pakket.

Meer informatie over het ADN ZorgPortaal

Wil je meer weten en/of overstappen naar het ADN ZorgPortaal? Kijk dan op www.adnzorgportaal.nl of neem contact op door te bellen naar (070) 301 2553 of mail naar info@adnzorgportaal.nl. Je kunt ook het formulier hieronder invullen. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ja! Ik wil graag vrijblijvend meer informatie ontvangen over het ADN ZorgPortaal

Meer informatie of een afspraak maken?

ADN staat voor je klaar!