14 oktober: Nationale Groente- en Fruitdag

14 oktober 2021

Met deze feestdag zetten we met z’n allen groenten en fruit in het zonnetje. Nederland heeft een overvloed aan heerlijke groenten en fruit te bieden. Daar kunnen we met z'n allen nog veel meer van eten. ADN is van mening dat de consument voor gezonde voeding het beste af is bij de AGF-specialist. Die boodschap willen wij, natuurlijk samen met al onze leden, graag actief uitdragen. 

‘Ga voor kleur break’

Het thema van dit jaar is 'Ga voor kleur Break' met daarbij de slogan “Snack met groenten en fruit je middagdip eruit!". Dit tussendoormoment om 16:00 uur geeft ons de mogelijkheid om op een positieve en concrete manier deelnemers te enthousiasmeren extra groenten en fruit te eten en zo gemakkelijker aan hun dagelijkse aanbevolen hoeveelheid te komen. In deze tijd misschien wel belangrijker dan ooit.
Doe mee en verras je klanten op de winkelvloer met een leuke groente-/fruit snackactie! 
Laten we als AGF-specialisten op 14 oktober “Ga voor kleur break!” in Nederland op de kaart zetten! 

Hoe meedoen?

Meld je eenvoudig aan als partner door het formulier op onze website in te vullen. Je ontvangt na registratie bij NAGF.nl een geweldige toolkit vol met promotiematerialen waar jij gebruik van kan maken voor je eigen actie.

Meer info en aanmelden?