Normec Foodcare: kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak

Al jaren is Normec Foodcare actief in de AGF-sector, van container tot consument. Met alle opgebouwde kennis is Normec Foodcare daarom partner van ADN voor de hygiënecode. Samen met ADN zorgt Normec Foodcare er voor dat alle ADN-leden kunnen voldoen aan de hygiënecode en een voedselveilige winkel.

Normec Foodcare is ontstaan vanuit een samenwerking tussen toonaangevende laboratoria, expertise- en adviesbureaus, inspectie- en trainingsorganisaties in de foodsector. Door het bundelen van krachten is Normec Foodcare kennispartner in voedselveiligheid, productkwaliteit en smaak. Dit doen ze door projecten in de hele keten uit handen te nemen. Onder andere op het gebied van keurmeesters, kwaliteitszorg, laboratoriumonderzoek, smaaktesten en QA-automatisering. Maar ook het opleiden en trainen van medewerkers, etiketcontroles, specificatiebeheer uitvoeren, auditeren en inspecteren behoren daartoe. Normec Foodcare doet dit voor retailers, A-merk producten en voor kleinere, ambachtelijke spelers.

Wil jij ook zorgen dat jouw winkel aan alle voedselveiligheid eisen voldoet? Of dat jouw producten voor de beste smaakbeleving zorgen? Schakel dan Normec Foodcare in. Voor alle ADN-leden is er een ledenkorting. Ga naar normecfoodcare.com voor meer informatie of bel met +31 (0)88 848 20 20.

ADN gaat je helpen

Samen met Normec Foodcare als partner gaat ADN je ondersteunen om serieus werk te maken van hygiëne. Dat begint met goede voorlichting en uitleg over de nieuwe hygiënecode die binnenkort verwacht wordt. Meer info hierover lees je hier.

Normec
Normec

Meer informatie kijk op de website van Normec Foodcare