Landelijke AGF Inspiratiedag

Kom naar de landelijke AGF Inspiratiedag en kijk wat je deze dag kunt opsteken over Vers & Gemak, AGF op de BBQ, maar ook over onderscheidende versproducten en -concepten.

Wil je geïnspireerd, gemotiveerd worden, heb je een boost nodig en ben je benieuwd naar bijzondere producten, slimme bereidingswijzen en -technieken, lekkere recepten en diverse demonstraties, dan ben je van harte welkom.

Inspiratie
Je kunt gedurende deze dag naar eigen wens rondlopen en diverse (vers)leveranciers/Vrienden van ADN/sponsoren van Groenteman met Ster bezoeken. Zij zullen je verrassen met allerlei ideeën, producten, recepten, slimme bereidingstechnieken etc.
Om 19.30 uur is er een gezamenlijke activiteit: een interessante spreker die je niet zult willen missen!

Verkiezing Groenteman met Ster 2018
Op deze dag vindt ook de aftrap plaats van Groenteman met Ster 2018 in de nieuwe opzet. Kom naar de stand en laat je informeren over de vernieuwde en verbeterde versie, waarbij de focus nu geheel op de winkel ligt. Je kunt je direct inschrijven voor deelname.

Smullen
Omstreeks 17.00 uur – 18.30 uur wordt door de Fruittuin eten verzorgd voor alle aanwezige bezoekers in buffetvorm. Ook bij de diverse standjes zal er gedurende de dag natuurlijk al van alles te proeven zijn, waaronder diverse hapjes afkomstig van de BBQ. Er is gedurende de dag (tot 19.00 uur) voldoende koffie/thee en sappen en later op de dag/avond fris, sappen, bier en wijn vanuit twee grote koelmeubels (zelfservice).

Het is nu of nooit
Om 19.30 uur is het tijd voor de bijzondere spreker... zijn naam is Tom Heidman en zijn presentatie gaat over de grote kansen die er nu zijn voor de groentespecialist: ‘Het is nu of nooit’. Tom Heidman is voormalig topman van C1000, en is in juni 2016 toegetreden tot de Raad van Commissarissen van sauzenfabrikant Remia. Hij is een retail-man in hart en nieren en heeft extensieve kennis en ervaring op het gebied van detailhandel in Nederland. Sinds 2002 is hij actief als zelfstandig organisatieadviseur, commissaris en investeerder. Hij s betrokken bij diverse bedrijven binnen en buiten de voedings- en Retail branche.

Kom alles zien, voelen, proeven en ruiken!
Wanneer? dinsdag 13 maart 2018 van 14.00 tot 22.00 uur
Waar? Fruittuin Verbeek, Vierhuizenweg 5, 8096 RP Oldebroek
Entree gratis !
Aanmelden: vul onderstaand formulier in

De AGF Inspiratiedag wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ja! Ik kom graag naar de AGF Inspiratiedag bij Fruittuin Verbeek

ADN studieclubs

Praktische informatie uitwisselen met gelijkgestemde ondernemers

Vrienden van ADN

Samen staan we sterker, met onze Vrienden van ADN!

ADN lidmaatschap!

Profiteer van alle voordelen die het lidmaatschap voor jou kan bieden!