• Groenteman met Ster

Nu of nooit? Schrijf je nu alvast in voor de verkiezing Groenteman met Ster

Van uitstel komt nog wel eens afstel. We willen dat van onze kant in ieder geval niet laten gebeuren, vandaar dat we nu al gaan beginnen met de inventarisatie van Groenteman met Ster.

Grijp dus je kans! Want wat is er nou niet mooier dan samen met je team werken aan jouw sterrenspeciaalzaak.

Op de website www.groentemanmetster.nl is alle informatie rustig na te lezen. Ook zijn daar de sterwinnaars van de afgelopen twee edities terug te vinden. Ga eens bij hen op bezoek de komende weken. Heb je inhoudelijke vragen? Laat het ons weten. Wil je advies van één van onze bedrijfsadviseurs (Andrea Paffarini of Christ Manders), aarzel dan niet om contact met hen op te nemen.

Lees ook de Algemene Voorwaarden en het Reglement van 2018 voor meer info. Voor de komende editie Groenteman met Ster zullen deze nog worden vastgesteld. Deze ontvang je als de verkiezing van start kan gaan bij je definitieve inschrijving.

Heb je vragen, neem dan gerust contact met ons op via info@groentemanmetster.nl of bel (070) 351 21 06. Voor contact met Andrea bel je (06) 82 68 09 18 en voor contact met Christ (06) 13 65 51 60.

Meer informatie over de verkiezing vind je ook op www.groentemanmetster.nl

Ben je inmiddels bekend genoeg met het traject Groenteman met Ster, wil je SAMEN met je team, ongeacht de uitkomst van je deelname, je bedrijf verbeteren? Vul dan onderstaand formulier in.


Ja, ik schrijf mij graag in voor Groenteman met Ster

Groenteman met Ster actief op social media

Volg ons op Facebook en blijf zo dagelijks op de hoogte van nieuws en actualiteiten

Groenteman met ster

Bezoek de site voor meer informatie over Groenteman met Ster