Handige downloads

Beschikbaar communicatiemateriaal

In de samenwerking met MKB Nederland is communicatiemateriaal ontwikkeld om het veilig winkelen onder de aandacht te brengen en te communiceren naar de klant. Dit materiaal is vrij te gebruiken en beschikbaar via de website van MKB Nederland: Samen tegen corona: houd je aan de basisregels | MKB-Nederland.

Posters 'draag een mondkapje'

Klik hier om de poster 'draag hier een mondkapje' te downloaden.

Klik hier om de poster 'draag hier een mondkapje met extra info' te downloaden.

Posters winkelen en boodschappen doen

Vanuit het Ministerie zijn posters opgesteld als communicatiemiddel naar de klant toe. Deze posters kun je downloaden, printen en moet je op hangen bij de ingang van de winkel/achter de winkelruit (zichtbaar aan de buitenkant van de winkel). Hang als het kan meerdere posters op in je winkel.

Klik hier om de poster 'aantal personen + voorzorgsmaatregelen corona' te downloaden..

Klik hier om de poster 'verantwoord winkelen algemeen'  te downloaden..

Klik hier om de poster 'voorzorgsmaatregelen in onze winkel' te downloaden.

Brancheprotocol

Om je winkel open te mogen houden zullen er maatregelen moeten worden genomen. Het officiële brancheprotocol vind je hier.

Voorbeeldbrieven

De Coronacrisis kan tot gevolg hebben dat jou omzet is teruggelopen en je daarmee steeds moeilijk kunt voldoen aan je financiële verplichtingen. ADN heeft een aantal voorbeeldbrieven voor jou opgesteld die je helpen om uitstel van betaling of voorstellen voor betalingsregelingen af te spreken. Klik hier voor voorbeeldbrieven. Deze informatie is alleen voor leden van ADN. Wil je lid worden? Wat fijn, samen hebben we nog meer impact. Kijk dan hier.


Corona
Corona
Overzichtspagina