Uniek aanbod: gratis corona-spoedtest

ADN heeft met Spoedtest.nl de afspraak gemaakt om gratis spoedtesten aan te bieden.

Let op! Deze aanbieding is geldig tot en met 28 juli 2021. Na deze datum betaal je de reguliere kosten van de spoedtest.

Hiervoor werkt Spoedtest.nl samen met Medprevent (een gecertificeerde arbodienst) en TIGRA. Hierdoor is het mogelijk dat medewerkers met klachten zich snel kunnen laten testen op corona en al binnen 30 minuten de uitslag hebben. 

Gratis door subsidie overheid

We kunnen dit kosteloos aanbieden omdat de overheid dit subsidieert. Er is een subsidie van 450 miljoen beschikbaar (op=op). Spoedtest is de grootste commerciële testafnemer in Nederland en heeft ruim 60 testlocaties. Testen kan vaak al binnen enkele uren en na 30 minuten krijg je per mail de uitslag. Als die negatief is, kan de medewerker direct weer aan het werk en daarmee voorkom je (onnodig) lang verzuim. 
Ook op locatie komen testen behoort tot de mogelijkheden. De sneltesten die worden gebruikt zijn van Roche. Roche werkt proactief samen met het ministerie van VWS en het RIVM.

Gebruik maken van dit aanbod?

Wacht bij twijfel niet te lang en laat jezelf en/of je medewerkers testen. Dit geeft een veilig gevoel voor jou, je medewerkers, maar ook voor je klanten. Wanneer je je medewerkers wilt laten testen, moeten ze de speciale ADN branchecode gebruiken. 
Met deze vouchercode maken werknemers eenvoudig en snel een afspraak voor een gratis test op: https://zakelijk.spoedtest.nl 

Direct een afspraak maken met de speciale ADN branchecode, klik hier.